dilluns, 11 de febrer del 2013

JORNADA DE DOCÈNCIA


Fa uns dies, al nostre Departament, a la Universitat, vam celebrar una nova jornada de docència. En aquest cas, tot el professorat del Departament estava convocat a analitzar i a reflexionar sobre la implantació dels nous ensenyaments de grau, ara que les titulacions on impartim docència ja es troben en el darrer curs de la seva primera promoció. 



Després de que els caps d’estudi responsables de coordinar les titulacions de Mestre d’Infantil, Mestre de Primària, Educació social i Pedagogia ens presentessin l’estat de la qüestió, ens vam reunir en grups de treball, per titulacions, per veure quines aportacions podríem fer per millorar la docència.

Una vegada més vam constatar que tenir espais d’intercanvi per a reflexionar en comú resulta molt gratificant i, a la vegada, permet obrir noves possibilitats que portin a un procés continuat de millora, pas a pas. En el cas del grup d’educació social, vam acordar posar en marxa un grup de treball informal, amb reunions periòdiques i obert a la participació del professorat que ho desitgi. Ens va semblar que disposar d’aquest espai, sense més imposicions ni burocràcies que les que nosaltres vulguem, pot ajudar-nos a millorar la nostra docència... i a fer més gratificant la nostra feina. A veure...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada