diumenge, 24 de novembre del 2013

TOTS ESTAN EQUIVOCATS (Recull de premsa)


EL PERIÓDICO DIGITAL:

Wert, als passadissos del Congrés: "Això és una jungla, i jo sense matxet"

Les paraules del ministre han estat captades per una càmera de televisió quan s'ha vist envoltat de periodistes



Dimecres, 20 de novembre del 2013

EFE / Madrid

El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, ha afirmat aquest dimecres quan abandonava el Congrés després de participar en la sessió de control al Govern: "Això és una jungla, i jo sense matxet".

El comentari de Wert ha estat captat pels micròfons d'una de les càmeres que graven imatges al passadís del Congrés i s'ha produït quan un gran nombre de periodistes li preguntaven al ministre sobre la vaga d'estudiants convocada per a aquest dimecres.

Uns minuts abans, en la sessió de control, Wert havia acusat el PSOE de "falta d'ambició, confiança i patriotisme" i de sobrar-los "autocomplaença i resignació" per oposar-se al projecte de llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

El Senat aprovarà aquesta tarda la reforma educativa, previsiblement només amb el suport del PP, el vot en contra de tota l'oposició i el malestar de bona part de la comunitat escolar, que torna a sortir al carrer per protestar contra les polítiques del Ministeri d'Educació.

 

Aquesta notícia em recorda l'acudit d'aquell conductor que circulava per l'autopista en sentit contrari i es queixava: tots van a l'inrevés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada