dimecres, 22 d’abril del 2015

INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DOCENTS







La setmana passada, el Grup transversal d'innovació docent sobre Aprenentatge Autònom (TRANS.EDU) vàrem organitzar un seminari d'intercanvi d'experiències sobre l'aprenentatge autònom a la nostra Universitat. Vam convidar a quatre ponents que estan treballant aquest tema, de maneres diferents, en la nostra pròpia institució. En el cas del TRANS.EDU, fins ara hem estat centrats en la innovació en avaluació continuada i ara comencem a focalitzar l'interès en l'autonomia d'aprenentatge dels i les estudiants.

L'intercanvi va ser molt enriquidor. Crec que va aportar idees i bastants elements per pensar i reflexionar. Una vegada més, es va constatar l'interès de posar en comú experiències docents que professorat divers està duent a terme i de parlar sobre elles. Al TRANS.EDU preferim que aquests intercanvis siguin entre un nombre no excessivament ampli de professorat per facilitar el debat. Els organitzem amb un format senzill i en els dos casos en què els hem fet (l'anterior va ser sobre avaluació continuada) hem reafirmat el seu alt interès (per a nosaltres, sens dubte, però creiem que també per a la resta de professorat participant).

Parlar, posar en comú, intercanviar idees i punts de vista em sembla que hauria de ser el més propi de la Universitat. Ho seguirem impulsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada