dissabte, 21 d’octubre de 2017

COMUNICAT DE LA CONFERÈNCIA DE DEGANS D’EDUCACIÓ DE CATALUNYA EN DEFENSA DEL MODEL D'ESCOLA CATALANALa Conferència de Degans d'Educació de Catalunya condemna de forma contundent l'atac que està patint el col·lectiu de mestres de Catalunya en relació amb la tasca pedagògica que està realitzant a les nostres escoles; aquest atac, amb finalitat clarament política i partidista, pretén malmetre la bona feina desenvolupada fins ara. Si alguna cosa caracteritza el nostre sistema educatiu és la consideració que ha estat capaç, a partir de la diversitat lingüística i cultural del nostre país, d’assolir en les darreres dècades un alt nivell d‘integració i cohesió social.

La Conferència dona suport als comunicats emesos pel Consell Escolar de Catalunya, el Departament d’Ensenyament, la FaPaC i altres i institucions que s'han pronunciat en aquesta direcció:


Comunicat del Departament d’Ensenyament, dilluns 16 d’octubre. Defensa amb contundència que l'escola catalana "és un exemple de llibertat, convivència, democràcia i plurilingüisme.
Comunicat del Consell Escolar de Catalunya, dimarts 17 d'octubre. A Catalunya la democràcia s'ha après a l'escola.
Comunicat de la FaPaCdilluns 16 d'octubre. En defensa del model d'escola catalana davant de l'escalada de declaracions que tracten de desestabilitzar un sistema que funciona des de fa anys.
18 d'octubre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada