dijous, 24 d’abril del 2014

LA SETMANA D'UN PROFESSOR UNIVERSITARI (9)

Setmana de vacances amb els edificis de la universitat tancats per estalviar. Aprofito per acompanyar la meva filla que passarà uns dies amb nosaltres abans de tornar a la seva feina a Noruega. És una més de les que han tingut que anar a buscar treball fora.

 
Sense despertador. Tot i que no em llevo tard, la llibertat de fer-ho a l’hora que em ve de gust és impagable. Com que no puc evitar mirar el correu electrònic, veig que hi ha professorat que treballa i rebo alguns escrits d’estudiants. Contesto, però potser no ho hauria de fer. Aprofito per convocar alguna reunió i posar-me al dia en alguna altra qüestió.

 
Dijous surto cap el poble, on va néixer la meva muller i en el que hi tenim una casa. Aquests dies me’ls prenc més estrictament com a festius. Visitem les salines de Vilanova de la sal. Hi ha un moviment de recuperació de les velles salines, amb finalitats culturals i de recuperació del patrimoni.

 


 
El bon temps ens acompanya fins diumenge. Aquest dia, fem un vermut a casa d’uns amics i, per la tarda, tornem a Barcelona. Hem carregat les piles i la veritat és que el trimestre que ara comença es farà molt curt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada